Miénk a város

2024.08.08. 11:48

ByAlex újra fellép Kaposváron

Szeptemberben újra megrendezik a Miénk a város fesztivált Kaposváron. A város alpolgármestere, Pintér Rómeó már a fellépőket is elárulta.

Klein Péter Nándor

ByAlex újra Kaposváron lép fel

Fotó: Lang Róbert

Szeptember hatodikától nyolcadikáig tart az idei Miénk a város fesztivál Kaposváron. A szervezők több helyszínre várják majd az érdeklődőket, hiszen a Kossuth téren, a Fő utcán, illetve az Európa Parkban is rendeznek programokat.  

Pintér Rómeó, Kaposvár alpolgármestere a közösségi média oldalán jelentette be az fesztivál több fellépőjét. Ebből kiderül, hogy a nyitónapon, szeptember hatodikán, pénteken este a KFT lép fel a városban, míg másnap este a ByeAlex és a Slepp szórakoztat majd a nagyszínpadon.

A koncertek mellett a több, szám szerint 13 kulturális program is színesíti a fesztivált, ugyanis az 1100 éve Európában és 20 éve az Unióban kulturális programsorozat keretében az Együd Árpád Kulturális Központ, a Takáts Gyula Könyvtár, a Csiky Gergely Színház és a Szivárvány Kultúrpalota is várja az érdeklődőket.

A Miénk a város vasárnap egy családi nappal zárul majd az Európa Parkba, ahol többek között gyerekkoncertek, játszótér és kerékpárbemutató is várja a kilátogatókat.



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában