Lazítás

2024.08.11. 11:00

Stílusosan koktélozik a kaposvári szépség

Új fotót posztolt Vajda Mercédes, az idei Miss World Hungary egyik döntőse.

Sonline.hu

Forrás: IG

A korábbi királynőjelölt, Vajda Mercédesz elkényezteti Instagram követőit fotóival. Most egy laza nyári fotót osztott meg, egy olyan pillanatról, amit minden bizonnyal bárki szívesen átélne, aki ilyentájt a munka nehezebbik felét fogja. Koktélt kortyolgat egy vendéglátóhelyen, arra tippelünk a Balatonnál. 

S persze mindezt roppant stílusosan teszi, ahogyan ez egy ex-királynő aspiránstól várható. 

miss world hungary
Mercédesz a királynő-jelöltek között. 
Forrás: origo.hu

Bejutott a legszebbek közé 

Júniusban tartották a Magyarország Szépe, Miss World Hungary döntőjét. A legszebb tizenhat lány jutott be a tv műsorba, ahol a nézők dönthették el, kinek a fejére kerüljön a korona. A felkészítőtáborban három somogyi lány küzdött a bejutásért, de közülük csak egy maradt, a mindössze 17 éves Vajda Mercédesz. A kaposvári szépség büszkén vonult végig a kifutón a ruhakölteményekben, s izgulhattak is érte a somogyi nézők, hiszen közönségkedvenc volt. Azonban végül nem ő nyerte a nemes megméretést. Mercédesz azonban nem csügged, azóta is modellkedik és élvezi a nyarat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában