Szex és Somogy

3 órája

Pornóban a topon: megmutatjuk, hol nézik a legtöbb felnőttfilmet Somogyban

Az idén is elkészült az ország szextérképe, amelyre somogyi település is felkerült. Kiskorpád az egyik olyan falu, amely a nyugat-magyarországi régiót képviseli a legtöbb szexuális tartalomra rákereső települések listájában.

Koszorus Rita

Az egyik legnagyobb szexuális partnerkereső oldal 2015-óta minden évben utánajár és Google Trends mutatói segítségével, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt. 

Man,And,Woman,Couple,Lying,On,Bed,Having,Szex,At
Azt nézték meg, hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. 
Fotó: Krakenimages.com / Forrás: Shutter

Az oldal munkatársai most ismét a nyilvánosság elé tárták a kutatás eredményeit, hogy tavaly nyár óta mely városokban mozdult rá igazán a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly Kelet-Magyarország tartolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben és úgy tűnik ez idén tovább erősödött.

Íme a legszexéhesebb városok, települések

 A tavalyi első helyezett a Békés vármegyei Kondoros lett, de idén a listára sem tudott felkapaszkodni. A pornó fővárosa ezúttal egy Zala vármegyei község, Nemesrádó lett. Tavaly nyár óta itt mozgatta meg a lakosságot legjobban a szex iránti érdeklődés a neten. A legszexéhesebb városok listájára még további három szabolcsi település is felkerült, de Nyugat-Magyarországot két település képviseli: Kiskorpád Somogyból és Regöly Tolnából.  

 

szex

Íme a lista:

  1. Nemesrádó – Zala vm.
  2. Tiszaszentimre – Jász-Nagykun-Szolnok vm.
  3. Fegyvernek – Jász-Nagykun-Szolnok vm.
  4. Csenger – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.
  5. Pétervására – Heves vm.
  6. Regöly – Tolna vm.
  7. Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.
  8. Kiskorpád – Somogy vm.
  9. Piricse – Szabolcs-Szatmár-Bereg vm.
  10. Tiszaföldvár – Jász-Nagykun-Szolnok vm.

 

Számít a méret, avagy hogyan állunk?

Nemrég egy brit férfi azzal rukkolt elő, hogy ő a tulajdonosa a legnagyobb méretű pénisznek, ezért egy brit székhelyű, gyógyszereket forgalmazó cég kutatói utánajártak*, hogy a világ férfi populációja milyen átlagos péniszmérettel rendelkezik. Google adatokat használták fel az országokat rangsoroló eredményhez, de hozzá kell tennünk, hogy ezek az adatok inkább a férfiak saját bevallásán alapultak. Az első tíz helyezettben főleg Dél-Amerikai és Afrikai országok szerepelnek, 15-17 cm körüli átlaggal. A lista élén Ecuador áll 17,61 cm-es mérettel, míg sereghajtóként Kambodzsa zárja a sort 10,04 cm-es átlagával. Ezen a listán Magyarország a 14,99 cm mérettel az elég jónak számító 28. helyezést érte el.

szex

Persze közismert tény, hogy nem a méret számít, hanem a játékosság, de a Szexrandi munkatársai az adatokon felbuzdulva szerették volna bevonni az oldal férfi társkeresőit, hogy a saját erekciós állapotban levő péniszméretükkel hozzájáruljanak egy fontos, társadalmi célokat szolgáló kutatáshoz, és megtudjuk Magyarország legnagyobb szexpartnerkereső oldala milyen értékeket mutat az átlagos péniszméretet illetően.  A kérdőívet közel 1500 szexpartnerkereső töltötte ki, ami már eleve egy szép szám, de a Szexrandi férfi felhasználói úgy tűnik überelik 2 centivel az országos átlagot is a 17,09 centiméteres péniszmérettel. Nem annyira meglepő, de érdekes eredménye még a kérdőívnek, hogy az életkor előrehaladtával csökken az erekció mérete

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában