Nyárutó

3 órája

Hunyadival randizott Cannesban Gyenesei Leila

Az embernek strandolni támad kedve Gyenesei Leila új fotói láttán.

Koszorus Rita

Napfürdő a Cote d Azuron.

Forrás: Instagram

Már dobott fel pár fürdőruhás képet is a kaposvári olimpikon, amikor a Cote d Azuron strandolt, de a minap egy videóval is megörvendeztette követőit. A felvételen láthatjuk Leilát a tengerben pancsolni, napfürdőzni a homokos strandon. 

S az egész videó csúcsa az, ahogy Leila besétál a cannes-i fesztiválpalotába, ahol bemutatták az új magyar Hunyadi sorozatot, a Rise of the ravent. Minden idők legnagyobb költségvetésű magyar sorozatát teltház előtt vetítették le a film-, televíziós és streaming szakma egyik legfontosabb éves seregszemléjén. 

Jelenet a Rise of the ravenből.
Forrás: Magyar Nemzet

Robert Lantos, a Hunyadi vezető producere a vetítésen elmondta, „a téma a világtörténelem legnagyobb elmeséletlen története, hiszen a 15. század óta Hunyadi és katonái nándorfehérvári diadala tiszteletére szólnak délbe a harangok. Kongó hangjukat mindenki hallja, de a történetet a világban szinte senki nem ismeri. Azért hoztuk létre ezt a sorozatot, hogy ez megváltozzon”. A vezető producer mellett álltak a Fesztiválpalota lépcsőjén a sorozat magyar és nemzetközi producerei, köztük Krskó Tibor, Hazai Kinga és Hazai Cecília executive produerek, valamint Oliver Auspitz, Andreas Kamm és Ari Lantos

A Rise of the raven stábja a cannes-i vetítésen. 
Forrás: Magyar Nemzet

A világpremieren részt vett a Hunyadi Jánost alakító, Kádár L. Gellért, Rujder Vivien, aki Hunyadi feleségét, Erzsébetet játssza, valamint Törőcsik Franciska, aki Hunyadi első szerelmét, Brankovics Marát kelti életre. A szereplők közül a vörös szőnyegen vonult még fel Hermányi Mariann, Fekete Ernő, Elena Rusconi és Thomas Trabacchi. A sorozat mind a négy rendezője is jelen volt: az első részt jegyző Robert Dornhelm mellett találkozott a nemzetközi szakmai közösséggel, Nagypál Orsi, Szász Attila, valamint a showrunner Lengyel Balázs

A Tündérkert után a Rise of the raven a második nagyszabású magyar történelmi sorozat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában