Indítvány

2024.04.26. 08:25

Letartóztatták a taszári dohánybolt késes támadóját

A Kaposvári Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatására, aki rátámadt egy trafik eladónőjére Taszáron.

Bár a helyszínen az üzletvezető azt állította, hogy a férfi nem követelte a bevételt, most a nyomozás azt állapította meg, hogy anyagi nehézségei miatt egy késsel akart pénzt szerezni a dohányboltból. A 62 éves férfinak a korábbi tartozásai miatt pénzügyi gondjai támadtak, ezért elhatározta, hogy kirabolja az általa korábban rendszeresen látogatott taszári dohányboltot. A gyanúsított április 23. napján délelőtt egy kést vitt magával az üzletbe, majd amikor egyedül maradt az eladóval, előrántotta és a a pult mögött álló nőre támadt. 

Fotók: Lang Róbert

A sértett elhárította a férfi szúrását, dulakodni kezdett, amely dohánybolt előtti területen ért véget azzal, amikor hogy a gyanúsított az egyenetlen talajon elesett. Ekkor többen az eladó segítségére siettek, felszólításukra a rabló a kést eldobva várta meg a helyszínre érkező járőröket, akik őrizetbe vették. A támadót felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérletével gyanúsítják, és a Kaposvári Járásbíróság 2024. április 25-én elrendelte a férfi letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában