Elemi düh

2024.06.25. 09:43

Barátnője helyett az ajtóüveget verte be

Természetesen nem csak dühös, de részeg is volt...

Kovács Gábor László

1280638243

Fotó: TheVisualsYouNeed

Garázdasággal és rongálással vádol az ügyészség egy huszonéves férfit, aki a barátnőjével folytatott veszekedés miatti dühében berepesztett egy biztonsági üvegből készült ajtót. Az ittas férfi 2023 júniusában a késő éjszakai órákban Kaposvár központjában várakozott az egyik étteremben dolgozó barátnőjére azért, hogy hazakísérje. Útközben azonban veszekedés és hangos szóváltás alakult ki. A férfi dühében az egyik kaposvári nagyáruház hátsó bejáratához érve, a  biztonsági üvegből készült bejárati ajtajának dobta a táskáját, majd kétszer ököllel beleütött az üvegbe úgy, hogy az berepedt. A férfi 200 ezer forint összegű kárt okozott. A késői óra ellenére a garázdaságnak a barátnőjén kívül más is tanúja volt, ezért a kaposvári rendőrök még az áruház közelében
elfogták a rongálót. Az ügyészség a benyújtott vádiratában a vádlott ellen próbára bocsátás alkalmazását és az áruháznak okozott kár megtérítését kérte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában