Toborzás

2024.07.02. 14:41

Iskolaőröket keresnek az új tanévre 19 somogyi településre

Kovács Gábor László

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére Kaposvár, Siófok, Nagyatád, Somogyvár, Andocs, Balatonszentgyörgy, Balatonboglár, Balatonföldvár, Pusztakovácsi, Kéthely, Mesztegnyő, Látrány, Marcali, Vése, Görgeteg, Iharosberény, Nagybajom, Lakócsa és Szentbalázs településekre.  Az iskolaőr feladatának ellátása során közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, továbbá intézkedésre és kényszerítő eszközök használatára jogosult. A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel az állandó bejelentett belföldi lakóhely, legalább középfokú végzettség, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte. A felvételt nyert pályázók 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt. A felvett jelentkezők a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével veszik fel. A jelentkezési határidő a meghirdetett állások betöltéséig folyamatos.

 

A pályázatot postai úton a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság humánigazgatási szolgálatásarészére: 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 14/C. címre, vagy elektronikus úton a [email protected] e-mail címre kell benyújtani. A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási szolgálatán a 06/82 502-700 /22-85-ös telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában