Majdnem tragédia történt

2024.07.15. 15:01

Kapatosan okozott balesetet Gigében, négyen sérültek

Gige belterületén az úttestről lesodródva villanyoszlopnak csapódott egy személyautó, múlt szerdán.

Koszorus Rita

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 51 éves csökölyi lakos késő este három utasával közlekedett. A sofőr kisodródott, és a járművel egy beton villanyoszlopnak csapódott

A vezetőt a rendőrök megszondáztatták, amely pozitív értéket jelzett. Ráadásul az is kiderült, hogy utasai is tudatában voltak annak, hogy ittas sofőr mellé ültek be a kocsiba. A hátul ülők ennek ellenére még a biztonsági öveket sem kötötték be. A balesetben mind a négyen megsérültek, csak a szerencsén múlt, hogy nem tragédia lett az este vége, olvasható a közleményben. 

A rendőrök a sofőr ellen büntető-, a két hátsó utassal szemben közigazgatási eljárást indítottak.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívta figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. – A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák, hangsúlyozták. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában