Akcióban a tűzoltók

2024.08.06. 12:33

Leszakadt faágak és baleset adott munkát

Két autóbaleset is volt hétfőn Somogyban.

Koszorus Rita

Árokba csapódott egy autó Szenyérnél.

Forrás: Böhnye ÖTP

Két személyautó karambolozott hétfőn Kaposváron, az Áchim András utcában. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték. A két jármű négy utasa közül senki sem sérült meg, közölte a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Ugyancsak hétfőn történt, hogy egy tizenhét méter magas fenyőfa több ága is lehasadt a nagy szélben és veszélyesen megdőlt egy kaposvári családi ház udvarán. A fa veszélyeztette a gyalogos és közúti forgalmat, illetve az elektromos vezetéket. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói létraszerről, motorfűrésszel eltávolították a veszélyes fát. 

Forrás: Kaposvár HTP 

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó hétfő délután a 68-as főúton, Szenyér határában, közölte a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A járműben egy személy utazott, aki a saját erejéből ki tudott szállni. A műszaki mentést a böhönyei önkormányzati tűzoltók végezték, akik áramtalanították a kocsit és közreműködtek a forgalmi akadály megszüntetésében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában