Drága légyott

2024.09.12. 11:41

A légyott után a lopott kártyával nullázta le a férfi bankszámláját a fiatal nő

Egy fiatal nő a szexuális partnerétől lopta el a bankkártyáját, majd 250 ezer forint összegben vásárolt vele, valamint 100 ezer forint készpénzt is levett a sértett számlájáról.

Kovács Gábor László

Júliusban egy Marcalihoz közeli településen meglátogatta az idős férfit, majd a tudta és beleegyezése nélkül a látogatást követően a sértett bankkártyáját magával vitte. A nő több üzletben egészen addig használta a kártyát, amíg azon fedezet volt; élelmiszert, ruhát és egyéb termékeket vásárolt, továbbá készpénzhez is jutott egy bankautomatából. Másnap a bankkártyát visszatette a sértett tárcájába, később azonban beismerte, hogy ő költötte el a nyugdíjas számláján lévő összeget. 

A Marcali Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás miatt állította bíróság elé a fiatal nőt, akit az ügyészségi indítvánnyal egyezően a Marcali Járásbíróság gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt nem jogerősen. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában