Gyorshajtás

2 órája

Félmilliós bírság egy gyorshajtásért, 150-nel ment a rekorder Porsche Siófokon

Gyorshajtó rekordert kaptak lencsevégre a rendőrök a Balatonnál.

Kovács Gábor László

Lakott területen belül jócskán ráléptek a gázpedálra a sofőrök, miközben a traffipax tette a dolgát. Ennek eredményeképpen kiváló fényképek készültek, de ezeknek gyaníthatóan nem örültek a járművezetők. Sokba kerül ugyanis a büntetés, amit ki kell fizetni egy ilyen mutatványért. Ráadásul a Tycan és a Challenger sofőrje is jócskán túllépte a megengedett sebességet, és ezt nem díjazta a közlekedésrendészeti hatóság. 

 

Két autó is rekord közeli sebességet ért el a legnagyobb sebességgel bemért somogyi sofőrök sorában. Az egyik autót 132 km/óra, míg a másikat 156 km/óra sebességgel örökítették meg ott, ahol szabályszerűen csak 50-nel hajthattak volna. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook bejegyzése szerint fejenként a hibázó gépkocsivezetők nem kevesebb, mint 468 000 forintos pénzbírságra számíthatnak, valamint 8 büntetőpontot is elkönyvelhettek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában