Tűzeset

2024.09.17. 12:35

Kigyulladt egy ház Nagybajomban

Tűz keletkezett egy családi házban, Nagybajomban, a Fő utcában, azaz a 61-es főúton.

Fotó: Böhönye ÖTP

A kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltják a lángokat. A rajok megakadályozták a tűz továbbterjedését. A beavatkozás ideje alatt a főúton rendőrségi irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Kigyulladt egy ház Nagybajomban
Kigyulladt egy ház Nagybajomban Fotó: Böhönye ÖTP

Frissítések:
Eloltották a lángokat Nagybajomban, a Fő utcában, azaz a 61-es főúton, ahol tűz keletkezett egy családi házban. Bútorok és háztartási eszközök égtek az egyik szobában. A kaposvári hivatásos és a böhönyei önkormányzati tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. A lakónak sikerült időben elhagynia otthonát, így nem sérült meg. A böhönyei önkormányzati tűzoltók érkeztek elsőként a helyszínre, akik kihoztak az épületből egy gázpalackot, amelyet nem ért hőhatás. Az egység megkezdte az oltást, majd a kaposvári hivatásos tűzoltókkal együtt, összesen három vízsugárral sikerült megakadályozni a tűz továbbterjedését. Az eset során károsodott a ház elektromos hálózata, a falak kormozódtak, így a tulajdonos ideiglenesen rokonokhoz költözött. 

Fotó: Böhönye ÖTP

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában