Vádemelés

Tegnap, 8:53

Nem talált szállást, inkább lopott egy autót, hogy hazamenjen

Egy fiatal férfi 2024 júniusának egyik hajnalán erősen ittas állapotban Siófokon keresett szállást, amikor egy olyan nyitott teherautót vett észre, amiben benne volt az indítókulcs.

Kovács Gábor László

Egy hirtelen ötlettől vezérelve elindította az autót azzal a céllal, hogy a Fejér vármegyében lévő otthonába vezessen, és ebben az sem zavarta, hogy a jármű tulajdonosa a tehergépkocsi közelében volt, éppen pakolta ki a munkájához szükséges eszközöket a raktérből. Elszáguldott a kocsival, de messzire nem jutott, mert a 7-es főúton balesetet szenvedett. A karambolban könnyű sérüléseket szenvedett, viszont a jármű használhatatlan állapotú lett. 

 A Siófoki Járási Ügyészség jármű önkényes elvétele és más bűncselekmény miatt emelt vádat ellene, mert ittasan, jogosítvány nélkül vezetve törte össze az elkötött autót.
Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetésre, pénzbüntetésre és közúti járművezetéstől eltiltást kért. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában