112

2024.09.03. 18:37

Telefont vetettek az idős férfival, csalókat keres a rendőrség

Kovács Gábor László

Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Csalókat örökítettek meg a közterületi kamerafelvételek Kaposváron. Egy fiatal férfi és nő még 2024. június 23-án csalással rávett egy idős férfit arra, hogy egy kaposvári telefonszolgáltatónál szerződést kössön és mobilt vegyen. Az ismeretlenek a vásárlást követően elvették a sértettől a SIM kártyát és a telefont, majd távoztak. A rendőrség keresi az elkövetőket. 

Telefont vetettek az idős férfival, csalókat keres a rendőrség
Telefont vetettek az idős férfival, csalókat keres a rendőrség Fotó: Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Azt kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kaposvári rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06-82-502-700-as telefonszámon (2700 mellék), illetve névtelensége megőrzése mellett tehet bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában