Lehetőség

2024.05.02. 18:21

Iskolaőröket keresnek hat somogyi településen

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére Görgeteg, Kutas, Iharosberény, Nagybajom, Szentbalázs és Marcali településekre.

Kovács Gábor László

Fotó: Lang Róbert

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel az állandó bejelentett belföldi lakóhely, legalább középfokú végzettség, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte. A felvételt nyert pályázók 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt. A felvett jelentkezők a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre. A jelentkezési határidő a meghirdetett állások betöltéséig folyamatos. 

A pályázatot postai úton a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság humánigazgatási szolgálat részére (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 14/C. címre), vagy elektronikus úton a [email protected] e-mail címre lehet benyújtani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában