Antal Miklós új irányt adna a város fejlődésének

2024.06.06. 16:51

Ne a lakosság adóját növeljék, új vállalkozások kellenek

Antal Miklós a jövőben határozottan fejlesztené az ipart, hogy legyenek új adófizetők a városban, új turisztikai attrakciók létrehozását és a közösségi élet fellendítését szorgalmazza.

Sonline.hu

Antal Miklós, siófoki képviselőjelölt határozott terve az iparfejlesztése, a turisztikai attrakciók létrehozása és a közösségi élet fellendítése

Forrás: Hajdú Marianna/Somogyi Hírlap

Antal Miklós tősgyökeres siófoki, patrióta. A városból csak az egyetem csábította el anno. Két diplomát szerzett, és hosszú évek óta a városban oktatja a középiskolás fiatalokat.

Városfejlesztési tervek: Ipar, turizmus és közösségi élet

Meggyőződése, hogy a város jövőjének kulcsa az ipar és turizmus fejlesztése. 
– Új idegenforgalmi attrakciókra van szükségünk, és korszerű ipari telepítéseket kell végrehajtanunk, amelyek bevételt hoznak a városnak. A mostani városvezetés gyakorlatilag nem rendelkezik jövőképpel. Ha most beszélgetnem kellene a jelenlegi polgármesterrel, biztos vagyok benne, hogy nem tudná megmondani, hogy 5 vagy 10 év múlva milyen Siófokot szeretne látni – fogalmazott kritikusan.

Infrastruktúra fejlesztése és új munkahelyek teremtése

Antal Miklós kiemelte az utak és járdák karbantartásának fontosságát, valamint az elkerülő út és a Sió-híd megépítésének szükségességét, amely az ipari park kialakításához is nélkülözhetetlen. 
– A jelenlegi helyzetben a város elmaradott, és nincs kihasználva az ipartelep, ami munkahelyeket és adóbevételt teremthetne.

A sport lehetőségeket is fejleszteni kell, hogy minden korosztály számára megfelelő lehetőségeket biztosítsanak. Kiemelte, hogy a Sió zsilipének megépítése után kajak-kenu szakosztályokat is működtetni kellene, és országos versenyeket lehetne rendezni, illetve azokra felkészíteni a gyerekeket..

A város élhetőségének javítása

Siófok egykor az úri közönséget vonzotta, most újra a polgári középosztályt kellene megcéloznunk – fogalmazott Antal Miklós. A város biztonságának növelése és a közösségi élet fellendítése is kiemelt cél kellene, hogy legyen.
– Olyan városvezetés kell, amelynek van jövőképe. Nekem és még sokaknak határozott elképzeléseink vannak arról, hogyan tehetjük Siófokot élhetőbbé és vonzóbbá!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában