Magyaregres

2024.07.22. 13:57

A gyerekekre költik a bevételt

Varga László

Vidékről is sokan érkeztek és a faluból is szinte mindenki ott volt szombaton a magyaregresi sportpályán megtartott jótékonysági rendezvényen. Az ötletgazda és a főszervező Kalmár házaspár minden apró részletre gondolt, és az eső sem riasztotta el a közel ezer részvevőt, akiknek többsége a Magyaregres válogatott–Fradi Öregfiúk focimeccsre volt kíváncsi. 
A kisebbeket sokféle játék várta, a gyerek- és felnőttfoci mellett pedig bemutatók sokasága, kézművesvásár, egészségsátor és egész napos büfé is szerepelt a kínálatban. A ferencvárosiak érkezésére az eső is elállt, a jó hangulatú találkozó után pedig megvendégelték a részvevőket. 
Belépőt nem szedtek, a felajánlásokat pedig a Magyar­egresi Gyermekekért Alapítványon keresztül az egresi gyerekek kapják. Többek között támogatói jegyek értékesítéséből, ebéd- és lángosjegy árusításából, kézműves termékek és tombolajegyek eladásából és adománygyűjtő üveg révén tettek szert bevételre, de a résztvevők a rajz- és fotópályázat legjobb alkotásaiból készült képeslapokból is vásárolhattak. Varga László 
 

A sporton és a jótékonyságon volt a hangsúly 
Fotó: V. L.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában