Labdarúgó Magyar Kupa

2024.08.24. 20:33

Búcsúzott a Nagyatád és a Somogysárd is

A labdarúgó MOL Magyar Kupa második fordulója után búcsúzott a további küzdelmektől az egyaránt a Somogy vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt, hazai pályán szereplő Nagyatádi FC és a Somogysárd SE is.

Fenyő Gábor

A PMFC simán továbbjutott Somogysárdon a MOL Magyar Kupában

Fotó: Lang Róbert

A nagyatádiak az Érdi VSE csapatával nem boldogultak – pedig egy órán át emberhátrányban játszottak –, míg a Somogysárd az ugyancsak NB III.-as Pécsi MFC együttesétől szenvedett kiütéses 9–1 arányú vereséget.

Magyar Kupa, Somogysárd
A PMFC nyerte a somogysárdi Magyar Kupa mérkőzést
Fotó: Lang Róbert

Somogysárd SE–Pécsi MFC 1–9 (1–3)
Somogysárd, 350 néző. Vezette: Holczbauer F. (Keszthelyi T., Huszár Zs.).
Somogysárd SE: Horváth N. (Szilágyi B. a szünetben) – Orbán R. (Szalai N. a szünetben), Páger B. (Csonka P. a 70. percben), Kulcsár K., Terestyényi A. (Büki T. a 77. percben), Herzsenyák Á., Halász R., Márton Cs., Grabarics M., Nagy Z. (Baranyai D. a szünetben), Kreizer Zs. Edző: Weimann Gábor.
Pécsi MFC: Varasdi D. – Preklet Cs. (Bor D. a szünetben), Tóth Z., Zvara L. (With D. a 63. percben), Hegedűs M. (Szalánszki G. a szünetben), Ócsai M., Rabatin R., Füredi Sz. (Bachesz E. a 78. percben), Ikonomou K., Sági M., Fejős Á. (Vas B. a 63. percben). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gólszerzők: Páger B. (a 42. percben 11-esből), illetve Tóth Z. 3 (a 6. percben, a 9. percben és a 74. percben), Ócsai M. (a 30. percben), Wirth D. 2 (a 65. percben és a 83. percben), Szalánszki G. 3 (a 69. percben, a 87. percben és a 90. percben).

– Kétségtelen, hogy sok gólt kaptunk. Az az igazság, hogy a meccs végére nagyon elfáradtunk, a vendég pécsiek sokkal frissebbek voltak. Ne meg persze a cseréik nagyon bejöttek: a második félidőben beállt Szalánszki Gergő és Wirth Dániel páros öt gólt vágott. Ettől függetlenül nincs világvége hangulat nálunk, megyünk tovább – mondta a találkozó után Weimann Gábor, a házigazda Somogysárd SE mestere.

 

– Mind a két csapat előtt le a kalappal! Nekünk is voltak lehetőségeink, de azokat sajnos nem tudtuk gólra váltani. A második félidő közepe táján egy egyéni hibából szerzett újra vezetést az Érd, majd nem sokkal a vége előtt egy gyors kontrából még tovább növelték az előnyüket. Megérdemelten nyert az Érdi VSE; nem véletlenül játszanak egy osztállyal feljebb – mondta a mérkőzés után Papp Zoltán, a házigazda Nagyatádi FC edzője.

Nagyatádi FC–Érdi VSE 1–3 (1–1)
Nagyatád, 150 néző. Vezette: Zierkelbach P. (Jakab B., Sáfárik P.).
Nagyatádi FC: Somogyi P. – Tratnyek D., Kovács Kristóf (Kovács Krisztián a 65. percben)., Kollár D., N. Vrban, Galamb D. (Fülöp F. a 84. percben), Horváth P. (Ribarics J. a szüneteben) Fazekas Á., Koósz Á., Juhász Á. (Csikós Á. a 77. percben), Horváth F. Edző: Papp Zoltán.
Érdi VSE: Tóth G. – Kárász K., Suszter L., Rétfalvi Zs. (Göblyös D. a 85. percben), Kincses M. (Farkas B. az 59. percben), Németh G., Gál Sz., Kertai D., Kertész B., Lugosi T. (Juhász B. a szünetben), Balogh M. (Morvai M. a szünetben). Vezetőedző: Domján Attila.
Gólszerzők: Fazekas Á. (a 34. percben), illetve Suszter L. (a 15. percben), Farkas B. (a 63. percben), Kárász K. (a 88. percben).
Kiállítva: Kertész B. (Érdi VSE) a 31. percben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában