Elismerés

Tegnap, 8:38

Döntősek a Zselickisfalud - Bőszénfa közötti erdei utak

Harsányi Miklós

-  A Zselici Csillagpark erdei útjain futó Zselici csillagok útján elnevezésű útvonal is bekerült az országos döntőbe, ahol eldönthetjük, melyik legyen az Év erdei kerékpárútja - közölte szerdán a Sefag Zrt.

Az Év erdei kerékpárútja pályázatot az Országos Erdészeti Egyesület hirdette meg ismét, mely szintén előzetes jelöléssel indult, amelyekből a zsűri ötöt választott ki, s ezekre immáron szavazni lehet. A társaság arról is beszámolt: a Zselici Csillagpark számos kerékpáros útvonalából a Zselickisfalud és Bőszénfa települések erdei útjait érintő Zselici csillagok útja elnevezésű szakasz került a döntőbe. A Ropolyi pihenőhelytől induló körtúra érinti a térség számos erdei látnivalóját, így a csillagvizsgálót, a Lidi néni házát, az Enyezdi barakkot, és a Kardosfa Hotelt is.

Szavazni kizárólag az Országos Erdészeti Egyesület Facebook oldalán, a megfelelő kép lájkolásával lehet. A szavazás szeptember 30-ig tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában