Ünnepség

2024.09.12. 13:20

Gödöllőn nyitotta meg a tanévet a MATE

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) új tanévének ünnepi tanévnyitóján, Gödöllőn Gyuricza Csaba rektor többek között a megnövekedett hallgatói és rekordszámú elsőéves létszámot, a folyamatosan megújuló infrastruktúrát, valamint a nemzetközi kapcsolatok robbanásszerű fejlődését emelte ki. A MATE Kaposvári Campus munkatársai is elismeréseket vehettek át.

Koszorus Rita

A MATE ceremóniájának díszvendégei Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Csányi Sándor, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány Kuratóriumának elnöke voltak. Az eseményen kitüntetéseket is átadtak, így a Kaposvári Campus munkatársai is elismeréseket vehettek át. 

mate, Gyuricza Csaba
A MATE Kaposvári Campus munkatársai is elismeréseket vehettek át. Fotó: MATE/Facebook

Sulyok Tamás köztársasági elnök egyetemi tanári kinevezésben részesítette Halas Veronika Katalint, az Élettani és Takarmányozástani Intézet tanszékvezető munkatársát, Pro Negotio Universitate elismerésben részesült Csonka Arnold, az Agrár- és Élelmiszergazdasági Intézet docense és Szász Sándor, az Állatenyésztési Tudományok Intézet egyetemi docense. Rektori dicséretet kapott Gombosné Szabó Sára, Kolber Kitti, Molik Mária, Szakács Sándor György, valamint Bozsóné Kotyesz Donatella Glória és Kapitány Krisztián

S a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szenátusa címzetes egyetemi docens címet adományozott Sztankó Attilának, a KOMETA 99 Zrt. gazdasági igazgatójának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában