Győzelem!

2024.09.12. 18:01

Somogyi rendőrsiker Szolnokon

Csapatban somogyi győzelem született a 21. országos vízirendészeti rendőr járőrversenyen, melynek házigazdája  a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság volt. A három napos erőpróba csütörtökön ért véget.

Harsányi Miklós

Martfűn zajlott az elméleti rész, Szolnokon a gyakorlati, s ezúttal 13 csapat járőrpárosa mérte össze tudását.. Nyitásként felmérő tesztlapot töltöttek ki az indulók, második napon a gyakorlati feladatok következtek. A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság (SVMRFK)  tájékoztatása szerint a párosoknak a szolnoki Alcsi Holt-Tiszán felállított pályán motoros kisgéphajóval különféle manővereket kellett végezniük: vízbe esett embert mentettek ki, kenuval bóját kerültek valamint egy hajóvontatásos feladatot is megoldottak. 

A szakmai elméleti versenyen Besenyei László (Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság) végzett az első helyen, a vízi gyakorlati versenyszámokban Papp Zsolt és Losonczi Viktor (Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság) győzött. A Werner József-Bodnár László alkotta somogyi páros győzött a csapatok összesített versenyében, a dobogón őket követte a BRFK (Dunai Vízirendészet és a Békés vármegyei csapat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában