Forgalomkorlátozás

3 órája

Időszakosan lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utcát Kaposváron

Az E.ON tájékoztatása szerint Kaposváron, az alábbi szakaszokon végez munkálatokat a cég a földgázellátás műszaki-biztonsági színvonalának megőrzése érdekében.

Befejező szakaszához érkezett a vezetékhálózat korszerűsítése Kaposvár belvárosában. Az E.ON tájékoztatása szerint a gázhálózat karbantartása és korszerűsítése a Bajcsy-Zsilinszky utca környékén zajlik, emiatt az autósoknak a város ezen területén forgalomkorlátozásokra, néhol pedig teljes útlezárásra kell számítaniuk az alábbi helyszíneken és időpontokban: 

Google Térkép

Október 28-án, hétfőn 8-16 óráig: 

A Bajcsy-Zsilinszky utcában a Tallián Gyula utca és a Szent Imre utca kereszteződés közötti szakaszon tervezett teljes útlezárás lesz érvényben.

A Bajcsy-Zsilinszky utcában a Kórház bejáratától a Biczó Ferenc utcáig tervezett teljes, útlezárás lesz érvényben.

2024. október 29-én, kedden 8-16 óráig

A Bajcsy-Zsilinszky utcában a Kórház hátsó bejáratától a Biczó Ferenc utcai kereszteződésig tervezett teljes útlezárás lesz érvényben.

2024.október 30-án, szerdán 8-16 óráig 

A Bajcsy-Zsilinszky utcában Biczó Ferenc utcai kereszteződésig, valamint a Biczó Ferenc utcában tervezett teljes, útlezárás lesz érvényben. A munkavégzés időtartama alatt a lakók közlekedése gyalogosan illetve gépjárművel, helyszíni egyeztetéssel lesz lehetséges az utcában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában