Folytatódik az autópálya felújítás

2 órája

Újabb korlátozások az M7 autópályán: több szakaszon is lelassítja a felújítás a Balaton felé tartókat az őszi szünetben

A héten tovább folytatódik a balatoni sztráda felújítása. Az őszi iskolai szünet alatt az M7-es autópályán négy különböző szakaszon is forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Hajdú Marianna

Az őszi iskolai szünet alatt sokan indulnak útnak a Balaton felé, ám az M7-es autópályán több helyen is útfelújítás zajlik, ami forgalomkorlátozásokat okoz. Több szakaszon kell fokozott figyelemmel vezetni a felújítások miatt.

m7_01
Újabb korlátozások várhatók az M7-es autópályán Fotó: MW

Az M7-es autópályán a 85-ös és 96-os kilométerek között a Budapest felé vezető oldalon sávszűkítés és a lassító sáv elhúzása miatt jelentős lassulás várható a hét első napjaiban.

A 25-ös és 27-es kilométerek között a Balaton irányában október 24-től november 4-ig sávzárás lesz érvényben, ami forgalomtorlódást okozhat.

44-es és 50-es kilométerek között a lassító sávot zárják le október 24. és november 12. között a Balaton felé vezető oldalon.

Ezeken a szakaszokon a közlekedés lassabb lesz, különösen a hétvégi csúcsidőszakban. Az őszi iskolai szünet idején, a Balaton felé megnövekedett forgalom miatt az autósoknak érdemes előre tájékozódniuk a forgalmi viszonyokról, és időben megtervezniük az utazást. Az útszűkítések és a terelések miatt ajánlott lassabban közlekedni, hogy mindenki biztonságban hazaérjen. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. (MKIF) az autósokat arra kéri, hogy tartsák be a sebességkorlátozásokat, és különösen figyeljenek a munkaterületek közelében dolgozók biztonságára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában