Terelések és korlátozások

2 órája

M7 autópálya: újabb forgalomkorlátozásokra kell számítani a héten

Október 12. és 18. között újabb útépítési munkálatok kezdődnek az MKIF tájékoztatása szerint. Az M7-es autópálya érintett szakaszain az országhatár felé vezető oldalon sebesség- és forgalomkorlátozásokra is kell számítani.

Hajdú Marianna

Az első korlátozás az M7-es autópálya 204-205 kilométerszelvényében, az országhatár irányában lép életbe október 14-én, és várhatóan október 16-ig tart Zalakomár-Nagykanizsa térségében. Ezt követően, szintén ugyanezen a szakaszon, de már a főváros felé vezető oldalon kezdődnek további munkálatok 16-án, amelyek október 18-ig tartanak. Az autósoknak ebben az időszakban fokozottan kell figyelni az útlezárásokra és a terelésekre.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a munkavégzésekről időben és előre ad tájékoztatást az utazóknak az utinform.hu oldalon, valamint a szervezet közösségi oldalán az M7 autópályán történő útépítésekről és forgalomkorlázozásokról.

 Az autósoknak azt javasolják, hogy figyeljék ezeket a forrásokat, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek az aktuális lezárásokról és forgalomkorlátozásokról. A terelések ideje alatt az MKIF fokozott óvatosságra és sebességkorlátozások betartására kéri az autósokat, különösen a munkaterületeken dolgozók védelme érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában