Szentgáloskér

3 órája

Csokiparádén mutatták meg, milyen az igazi édes élet

Csokiparádén látták vendégül vasárnap a település apraját-nagyját kultúrházban, csaknem 150 gyermek, felnőtt és nagyszülő látogatott el  a hatodik alkalommal megszervezett összejövetelre.

Harsányi Miklós

Fotó: Szabó Péter

– A fehér és étcsokison kívül mogyorós, valamint mandulás bonbonokat is készítettek a résztvevők – mondta el hétfőn Szabó Péter szentgáloskéri polgármester. – Akadt olyan édesség, amit kandírozott gyümölccsel ízesítettek. 

Szentgáloskéri csokiparádé
Csokiparádé Szentgáloskéren Fotó: Szabó Péter

Az önkormányzat biztosította az alapanyagot, a megolvasztott csokiból készítették bonbonokat a résztvevők, s az érdeklődőknek Takács Marian óvónő is segített. A  vattacukor és csoki szökőkút sem hiányzott a parádéról, melybe gyümölcsöket, almát, szőlőt, körtét, banánt márthattak a vendégek. Szabó Péter hangsúlyozta: nagy sikert aratott a rendezvény, ahol a helyi Napsugár Egyesület linzerrel kedveskedett a látogatóknak.

– Ez a program is tovább erősíti a közösségi életet, vasárnap mindenki jól érezhette magát – mondta a polgármester. 

A gyerekeket kvízjáték is várta, a vetélkedő résztvevői stílszerűen csokoládét kaptak. A  csapat nagy része általános iskolás volt, de a rendezvényre kisbabát is elhoztak, a legidősebb látogató 94 éves volt. A programot hatodszor szerveztük meg, a Covid-időszakot leszámítva, minden esztendőben meg tudtuk tartabu. Most az is eldőlt, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel jövőre is lesz csokiparádé Szentgáloskéren. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában