Nyugdíjasok

2 órája

Örömmel hallgatták Tihanyi-Tóth Csaba és Bognár Rita dalait

Az időseket köszöntötték Taranyban és Bolháson a hétvégén.

Györke József

Taranyban Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Biró Norbert a vármegyei közgyűlés elnöke, valamint Szekretár Pál polgármester is az idősek megbecsüléséről beszélt köszöntőjében, majd az 55. évi házassági évfordulójukon mindannyian  felköszöntötték a Gelencsér házaspárt, valamint Drávecz Imrét és Fuisz Gézánét, a település legidősebb lakóit. 

Fotó: Györke József

A helyi óvodások mesefeldolgozása után Tihanyi-Tóth Csaba és Bognár Rita operett dalokkal és magyar nótákkal kedveskedett a megjelenteknek. Ezután az Urezcky család a környező országok táncait mutatta be, a közösségi programot táncház zárta. 

Fotó: Györke József

Bolháson Szabó Bence László polgármester és Szászfalvi László országgyűlési képviselő köszöntőjét követően Galambfalvi Márton református lelkész rövid igehirdetéssel hívta fel a figyelmet az idősekről való gondoskodás fontosságára. Külön köszöntötték Pintér Lászlónét és Butor Sándort Bolhás legidősebb lakosait. A programot az iharosi Hagyományőrző Hangulat Klub dalai és versei színesítették. Mindkét helyszínen 15 ezer forintot osztottak ki a 65 év felettieknek. 

Örömmel hallgatták Tihanyi-Tóth Csaba és Bognár Rita dalait Fotó: Györke József

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában