Évadzáró

2024.06.22. 18:03

Mészáros Sárának szavazta meg a társulat a Komor-gyűrűt

Véget ért a 2023/24-es évad a kaposvári Csiky Gergely Színházban, ahol péntek délután megtartották az évadzáró társulati ülést.

Sonline.hu

Fotó: Lang Róbert

Mészáros Sára Jászai Mari-díjas magyar színésznő kapta idén a Komor-gyűrűt a Csiky Gergely Színház évadzáró társulati ülésén pénteken. Mészáros Sárát olyan előadásokban láthatta a kaposvári publikum mint a Sirály, az Apa, vagy éppen a Meggyeskert. A Fogaskerék-díjjal Takács Ildikót, színház főpénztárosát tüntették ki a társulat tagjai.

Az Örökös tag címet idén Pogány Juditnak, a Nemzet Színészének, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznőnek, Érdemes és Kiváló művésznek adományozta, aki az Országos Színházi Találkozó alkalmával tért vissza a Csiky színpadára.

A ma szombaton megjelent színház közleményében olvasható, hogy az évad végeztével távozik a társulattól Hüse Csaba színművész és Váradi Szabolcs rendező-segédrendező.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában