Labdarúgás

2023.07.10. 13:00

Nagy Richárd kölcsönbe érkezik Siófokra

Tapasztalt játékost igazolt az NB II.-ben szereplő balatoni együttes az OTP Bank Liga NB I.-ben szereplő Paksi FC-től: Nagy Richárd kölcsönbe érkezik a BFC Siófokhoz a 2023/2024-es szezonra.

Az 1994-es születésű játékos a támadó szekciót fogja erősíteni. Korábban játszott Vácon, Kaposváron, míg az atomvárosi zöld-fehéreknél három évig volt a keretben.

Az előző szezonban kezdőként számoltak vele, de a Debrecen elleni mérkőzésen történt egy sajnálatos sérülés, ami miatt most nyárra lett száz százalékosan egészséges.

– Jó érzésekkel jöttem Siófokra, Somogy megye közel áll a szívemhez – mondta Nagy Richárd a klub közösségi oldalán. – Nagyon normálisak voltak a srácok az öltözőben, még talán túlzott tiszteletet is adtak, mert az NB I.-ből érkeztem. A beilleszkedésemmel az első naptól kezdve nem volt probléma, mindenki segítőkész. Csapatszinten szeretnénk minél jobban teljesíteni. Sok a fiatal a keretben, szeretnénk a tavalyihoz hasonló jó teljesítményt nyújtani, de ha tudjuk, még túlszárnyalni is. Véleményem szerint alkalmas rá a keret, és nagyon jó szakmai munka folyik. Egyénileg szeretnék minél többet játszani, minél előbb teljesen utolérni magam, és jó formában futballozni. A célom az, hogy a csapatot gólokkal és gólpasszokkal segítsem, illetve bízom benne, hogy a fiataloknak is támasz lehetek a rutinommal. Remélem minél több örömet szerzünk majd a szurkolóinknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában