Utánpótlás vízilabda

2024.03.05. 10:04

Kaposvári VK: a fiataloknak sem ment a BVSC ellen

Kaposvári VK felnőtt együttese után a kiemelt bajnokságban szereplő utánpótláscsapatok is megmérkőztek a BVSC-Zuglóval, viszont babér nekik sem termett.

Klein Péter Nándor

Fotóullusztráció

Fotó: Németh Levente

A Kaposvári Vízilabda Klub felsőházba jutó kiemelt csapatai újabb fővárosi csapattal mérték össze erejüket a Csik Ferenc Versenyuszodában. Az ifisták számára nem indult jól a találkozó, melyen csak négyszer tudták bevenni a zuglóiak kapuját, így nagyarányú vereséget szenvedtek. A serdülő csapat az első két negyedben megszorongatta a BVSC-t, de a harmadikban a vendégek kinyitották az ollót. A gyermek csapat sem tudtak sokáig tartani a lépést, így mind a három együttes vereséggel folytatta a bajnokságot. 

Fiú ifjúsági országos bajnokság, felsőházi rájátszás, 3. forduló

Kaposvári VK–BVSC-Zugló 4–21 (2–5, 1–6, 1–7, 0–3). A kaposvári gólszerzők: Vörös T., Balogh Zs., Somogyvári Á., Vadas Á. 

Fiú serdülő országos bajnokság, felsőházi rájátszás, 3. forduló 

Kaposvári VK–BVSC-Zugló 6–19 (2–3, 3–4, 0–6, 1–6). A kaposvári gólszerzők: Märcz P. 2, Parádi Z. 2, Radics M., Kántor P. 

Fiú gyermek országos bajnokság, felsőházi rájátszás, 3. forduló 

Kaposvári VK–BVSC-Zugló 7–26 (2–8, 1–6, 2–5, 2–7). A kaposvári gólszerzők: Hugó D. 2, Tóth N. 2, Part K., Hegedüs Barna, Tahin B. 

A Dunántúli Vízilabda Ligában szereplő kaposváriak közül a gyermek I. csapat tagjai Pécsett ugrottak medencébe, s a székesfehérváriak és a balatonfűzfőiek ellen is fölényes sikert arattak. A baby II.-es fiatalokra az alsóház második fordulójában Székesfehérváron vártak újabb kihívások a házigazdák és a Sopron ellen (ebben a korosztályban még nincs hivatalos végeredmény). 

DVL gyermek I. bajnokság, 1. csoport, alapszakasz, 5. forduló 

Kaposvári VK–Fehérvár VSE 18–4 (5–1, 5–1, 4–1, 4–1). A kaposvári gólszerzők: Tahin B. 6, Part K. 2, Hegedüs Balázs 2, Waibl E. 2, Hegedüs Barna, Tóth N., Vajay L., Hugó D., Bartos Á., Földi Z. 
Kaposvári VK–Balaton VK 29–2 (9–0, 6–2, 7–0, 7–0). A kaposvári gólszerzők: Csonka N. 4, Földi Z. 4, Hegedüs Balázs 3, Gregorovics M. 3, Tahin B. 3, Hugó D. 2, Tóth N. 2, Bartos Á. 2, Vajay L. 2, Waibl E., Schneider Á., Hegedüs Barna, Szántó G. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában