Röplabda

2024.04.24. 12:39

A Kasi gyermekcsapata mind a két fellépését biztosan vette

A középszakasz utolsó előtti körében (13. és 14. forduló) szólították pályára a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályban (Nyugat) érdekelt junior (U20-as) és gyermek (U15-ös) csapatát.

Fenyő Gábor

JUNIOROK (U20)

Győrben volt érdekelt a Szabó Dávid, Rády Boglárka Ágnes edződuó irányította Kaposvári Sportközpont és Sportiskola együttese. A somogyiak az első fellépésükön négy szettes mérkőzésen alulmaradtak a második házigazda UNI-Győr Széchenyi Egyetem SE-től, majd mindjárt utána ugyanilyen arányban verték az ötödik Bp. Közgáz SC-t. Érdekesség, hogy mindkét találkozó pontosan 86 percig tartott.

Eredmények: UNI-Győr Széchenyi Egyetem SE „A”–Kasi 3–1 (19, –16, 18, 18); Kasi–Bp. Közgáz SE 3–1 (16, –21, 18, 23).

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályú junior (U20-as) csapata: Őszi Janka (csapatkapitány), Lőrincz Gabriella, Gombos Mirella, Marek Bianka Petra, Kovács Krisztina Jázmin, Borhi Luca, Várföldi Dorina, Erdei Melinda, Puska Glória Hajnalka, Pálfi Eszter (liberó), az edzőik Szabó Dávid Rády Boglárka Ágnes.

A Kasi 22 ponttal a negyedik.

GYERMEKEK (U15)

Budaörsön szólították pályára a Hanusz Réka és Szabó Tamás edződuó vezette Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga” csapatát. A kaposváriak előbb a negyedik Veszprémi Egyetemi SC-t verték 64 perc alatt 3–0-ra, majd a sereghajtó házigazda Budaörsi DSE-t 71 perc alatt négy szettben.

Eredmények: Kasi „sárga”–Veszprémi Egyetem SC 3–0 (18, 14, 23); Kasi „sárga”–Budaörsi DSE 3–1 (15, 17, –21, 8).

A Kasi „sárga” II. osztályú gyermek (U15-ös) csapata: Schmidt Nóra (csapatkapitány), Lantos Luca, Dub Karina, Surányi Teréz, Pabst Kamilla, Csatári Laura Panna, Nock Rebeka, Varga Laura, Erdős Hedvig, Kiss Boglárka, Kiss Dorina, Horváth Ilona, Könye Zsófia (liberó), az edzőik Hanusz Réka és Szabó Tamás.

A Kasi „sárga” 34 ponttal a második.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában