Labdarúgó NB III. Dél-Nyugati csoport

2024.04.06. 07:52

Rákóczi FC: zöld-fehér rangadón közelíthetnek a dobogóhoz

A mögötte álló Ferencvárosi TC második csapatát fogadja az ötödik helyezett Kaposvári Rákóczi FC vasárnap 16.00 órakor a harmadosztályú labdarúgó bajnokság Dél-Nyugati csoportjának 23. játéknapján.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

Újabb hatpontos rangadó vár a Kaposvári Rákóczi FC együttesére, amely a csak egy ponttal mögötte álló Ferencvárosi TC második csapatát fogadja a Rákóczi Stadionban. A képlet egyszerű, amennyiben újabb sikert arat a Székely Tibor vezette somogyi gárda, úgy tovább roboghat a dobogó felé, de egy esetleges újabb vereséggel helyet cserélnének a felek. 
– Remekül indítottuk a tavaszi szezont, ahogy azt terveztük is: három fontos meccset tudtunk megnyerni, jó játékkal, ráadásul mindent, amit a felkészülési időszakban gyakoroltunk kivittünk a pályára – fogalmazott Horváth Balázs, a Kaposvári Rákóczi FC fiatal középpályása. – Hazai pályán egy újabb rangadó vár ránk, hiszen a Ferencváros mögöttünk helyezkedik el. Az eddig ránk jellemző fegyelmezett, agresszív és bátor játékunkkal szeretnénk elkezdeni egy újabb győztes szériát, hogy ezáltal közelebb kerüljünk a céljainkhoz. 

Kissé megtorpantak 

A Rákóczi bár nagyszerűen kezdte a tavaszi idényt, de az elmúlt két mérkőzésen megtorpant, hiszen kikapott a Paksi FC második csapatától, majd a kiesés ellen küzdő Szekszárdi UFC otthonában is csak döntetlent ért el.
– Sajnos a Paks II. elleni meccsen kisebb sérülés miatt nem tudtam vállalni a játékot – tette hozzá Horváth Balázs.Az említett két mérkőzésen nem tudtuk azt a játékot játszani, amit mi igazán tudunk és gyakoroltunk, sőt, a helyzeteink is kimaradtak.
A Rákóczi vasárnap délután nemcsak javíthat a mutatóját, hanem az ősszel elszenvedett igencsak bosszantó vereség miatt is visszavághat a Ferencváros tartalékcsapatának. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában