Röplabda

2024.04.08. 12:37

Újra a Fino és a Fehérvár találkozik a döntőben

Idén is a 19-szeres bajnok és ugyancsak 19-szeres Magyar Kupa-győztes Fino Kaposvár és a Székesfehérvári MÁV Előre SC-Foxconn vívja egymással a bajnoki döntőt

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

A vasárnap este játszott harmadik mérkőzésen a fehérváriak – a kaposváriakhoz hasonlóan öt játszmás összecsapáson – 124 perc alatt legyőzték a Debreceni EAC együttesét. Az aranycsatát (amely szintén az egyik fél három győzelméig tart) április 16-án, kedden kezdődik a somogyi megyeszékhelyen.


A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20-as) és gyermek (U15-ös) együttese is egyaránt hazai környezetben, Kaposváron a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokban folytatta a középszakasz küzdelmeit (11. és 12. forduló).

JUNIOROK (U20)

A Zarka Péter irányította junior (U20-as) együttes – amelyben szerepelt a Fino Kaposvár nagy keretének két játékosa, Tóth Gábor és Laczó Bálint – az első fellépésén 98 perc alatt legyőzte öt játszmás összecsapáson a Dág KSE alakulatát úgy, hogy a vendégek vezettek 2–1-e, majd utána 94 perc alatt alulmaradt négy felvonásos találkozón a  Szolnoki Sportcentrum csapatával szemben.

Eredmények

Fino Kaposvár–Dág KSE 3–2 (–15, 16, –15, 22, 12)
Szolnoki Sportcentrum–Fino Kaposvár 3–1 (16, 21, –20, 19)
A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20-as) csapata: Tóth Gábor (csapatkapitány), Laczó Bálint, Tóth Adrián, Baranyi Bence, Patkás Márton Simon, Hemmert Alex Miklós, Székely Márton, Fógel Dávid József, Csordás Bertalan (liberó), az edzőjük Zarka Péter.
A Fino Kaposvár juniorcsapata 15 ponttal a hetedik.

GYERMEKEK (U15)

A Varga Péter vezényelte gyermek (U15-ös) csapat először négy szettes mérkőzésen 83 perc alatt kikapott a Szegedi RSE, majd 73 perc alatt ugyancsak négy játszmás mérkőzésen verte a Szolnoki Sportcentrum csapatát. Utóbbi találkozón az utolsó két játékrész nagyon egyoldalúra sikeredett.

Eredmények

Szegedi RSE–Fino Kaposvár „A” 3–1 (20, 20, –25, 18)
Fino Kaposvár „A”–Szolnoki Sportcentrum 3–1 (17, –25, 11, 5)
A Fino Kaposvár „A” I. osztályú gyermek (U15-ös) csapata: Kránitz Dénes (csapatkapitány), Kosaras Bence, Kosaras Botond, Visnyei Zsombor, Sárközi Dávid, Horváth Csaba, Gelencsér Zalán, Endrődi Gábor Károly, Patkás Mátyás Péter (liberó), Turbék Jean-Patrick (liberó), az edzőjük Varga Péter.
A Fino Kaposvár gyermekegyüttese 25 ponttal (holtversenyben) a harmadik-negyedik.


A harmadik vonal Nyugat II. csoportjában érdekelt, Kovács Balázs Miklós edző dirigálta Fino Kaposvár „B” egyletét is pályára szólították Veszprémben. A kaposváriak 81 percig tartó 3–1-es vereséggel nyitottak a Viadukt SE ellen, majd simán verték egy perc híján egy óra alatt a házigazda Veszprémet.

Eredmények

Viadukt SE–Fino Kaposvár „B” 3–1 (–23, 21, 16, 15)
Fino Kaposvár „B”–Veszprém RK 3–0 (6, 22, 19)

A Fino Kaposvár „B” III. osztályú gyermek (U15-ös) csapata: Mogyorósi Mátyás (liberó), Szvath Bese, Németh Zalán, Kis Levente, Krokovics Gergő János, Varga Dávid Vincent, Kruk Bence, Oxenhoffer Levente Zalán, Csizmazia Ákos, Lelovics Levente, Csonka Ádám, Kokas József Péter (liberó), az edzőjük Kovács Balázs Miklós.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában