Kosárlabda

2024.05.30. 12:42

Hiába próbálta, nem tudta megtartani fiatal kulcsemberét a Kaposvári KK – hivatalos

Csütörtök délben hivatalos közleményt adott ki az élvonaltól búcsúzó Kometa Kaposvári KK, a klub ügyvezetője Puska Zoltán a jövőről és a játékoskeretet érintő kérdésekről beszélt. A sportvezető nyilatkozatából kiderül, hogy szerették volna, de nem tudták megtartani Halmai Dánielt, aki információink szerint az Atomerőmű SE Paks csapatában folytatja.

Közlemény: Kometa Kaposvári KK, Puska Zoltán - ügyvezető

– Sajnáljuk a kialakult helyzetet, nem erre készültünk. Köszönjük támogatóink és szurkolók kitartását ebben a nehéz időszakban. Hálásak vagyunk, hogy számíthattunk és továbbra is számíthatunk Kaposvár megyei jogú város támogatására, ahogyan névadó szponzorunk, a Kometa 99 Zrt.-re is.

A kiesés után legfontosabb feladatként a csapat egyben tartását határoztuk meg, már amennyire ez lehetséges a sok "kérő" mellett. Sajnálatos módon még a bajnokság befejezése előtt nagyon sok játékosunkat megkerestek különböző ajánlatokkal, melynek negatív hatásai igencsak tettenérhetők voltak a legfontosabb mérkőzéseinken. A játékosainkkal való tárgyalásokat, főként a kaposvári nevelésű és érdekeltségű kosarasokkal, akikkel a mielőbbi visszajutás tervezzük, prioritásként kezeljük. A velük történő egyeztetések nyomán több játékosunkkal a végleges megállapodás kapujában állunk. Sajnos van olyan játékosunk, aki minden próbálkozásunk ellenére nem velünk tervezi a jövőt. Halmai Dániel az NB I. A csoportban kívánja folytatni pályafutását, és távozik a klubtól.

A csapatunkat személyi és egyéb kérdésekben érintő hivatalossá váló hírekről a klub hivatalos csatornáin tájékoztatjuk a későbbiekben a sajtót és a szurkolóinkat, továbbá a mögöttünk álló időszakot is értékeljük majd.


Kometa Kaposvári KK - 2024/25-ös szezon

Érkezők: -

Távozók: Krnjajski Boris (Szolnoki Olajbányász), Halmai Dániel (?).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában