Kosárlabda

2024.06.12. 17:16

Bogdán Benedek is hosszabbított, tizedik szezonját kezdi majd Kaposváron

Bogdán Benedek is marad Kaposváron, miután hosszabbított a napokban – írja a Delfinek.hu.

Alakul a csapat magja, hiszen az elmúlt időszakban már biztossá vált, hogy Paár Márk, Szőke Bálint és Kocsis Zalán is az élvonalba jutásért harcoló keret tagjai lesznek.

Bogdán Benedek is hosszabbított a somogyi klubbal, így tovább formálódik a B csoportos csapat. A kaposvári nevelésű játékos idén húsz meccsen kapott lehetőséget, a szezon végén pedig súlyos bokasérülést szenvedett, így közel egy hónapot kénytelen volt kihagyni. Bogdán Benedek a 2015/2016-os szezonban mutatkozott be az élvonalban és tizedik szezonját kezdi meg kaposvári színekben. A hosszabbításkor Bogdán kiemelte, hogy mindent meg fog tenni a feljutásért.

– Nagyon nehéz volt megélni a kiesést. Itt születtem, itt lettem profi sportoló meg fogok tenni mindent, ami rajtam múlik azért, hogy visszajussunk az élvonalba. Biztos nehéz lesz, de meg fogjuk csinálni. Akik mellettünk vannak ebben a helyzetben is azoknak köszönjük szépen – mondta Bogdán Benedek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában