Röplabda

2024.07.22. 10:24

Fontos bejelentést tett a Fino Kaposvár - hivatalos

A következő két szezonban is Szlobodan Prakljacsics irányítja majd a Fino Kaposvár élvonalbeli férfi röplabda-csapatát. A szerb szakember és a klubvezetés 2026-ig szóló szerződést írt alá.

Székesfehérvár 20240426 Röplabda 2024 NBI NB1 Extraliga férfiak döntõ 4mérkõzés Máv Elõre Székesfehérvár Fino Kaposvár Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Slobodan Prakljacic Szlodoban Prakljacsics

Fotó: Dömötör Csaba

Szlobodan Prakljacsics eddig két, sikerekben gazdag idényt töltött a Fino Kaposvárnál. Az 50 esztendős tréner első idényében bajnoki címet nyert a Finóval, a Magyar Kupában pedig ezüstéremig vezette a csapatot. Az előző idényben aztán a duplázás is összejött: az Extraligában és a kupában is aranyéremig menetelt Szlobodánnal a csapat.

Bízunk benne, hogy a következő két idény is hasonlóan sikeres lesz majd. Az eddigiek után nem is volt kérdés a közös folytatás – olvasható a Fino Kaposvár hivatalos oldalán.

A Fino csapata augusztus 5-én kezdi majd a felkészülést, szeptember közepén pedig már Bajnokok Ligája selejtező párharc vár a fiúkra.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában