Kézilabda

2024.07.15. 10:49

Rajtol a felkészülés, hat edzőmérkőzést vív a Csurgó - menetrend

Szép lassan véget ér a nyári szünet a Csurgói KK férfi kézilabdázói számára, a somogyi együttes az új vezetőedző, Vladan Matics vezetésével július 18-án kezdi meg a felkészülést a 2024/25-ös szezonra.

A klub tájékoztatása szerint az első két napban az új erőnléti edző vezetésével különféle teszteken vesznek majd részt a játékosok, akik egyéni edzésterv alapján már javában készülnek az új idényre. A felmérések után, a hétvégén egy kétnapos csapatösszetartás szerepel a programfüzetben, mely a főszponzor, a Dráva-Coop Zrt. meghívásán alapul. 

Ezt követően indul a kőkemény közös munka, az edzéseket pedig a megszokott metódus szerint edzőmérkőzések törik majd meg. Mivel a csurgói Sótonyi László Sportcsarnokban világításcserét terveznek, a somogyi gárda többnyire idegenben vívja majd az előszezon felkészülési mérkőzéseit. 

Vladan Matics együttese augusztus 3-án lép majd először pályára Komlón, a bajnoki főpróbát pedig a hónap végén, augusztus 30-án tartja majd a somogyi gárda a horvát Varazdin ellenében. A felkészülési meccsnaptárban összességében hat edzőmérkőzés szerepel, köztük a szlovén Gorenje Velenje és a Krka elleni mérkőzések, valamint a francia Dunkerque elleni összecsapás, melynek Balatonboglár ad majd otthont. A hazai mezőnyből a Komló mellett még a Balatonföreddel mérkőzik meg a Csurgói KK a felkészülési időszakban.

Menetrend: 

08.03. Carbonex-Komló – Csurgói KK
08.09. Gorenje Velenje (szlovén) – Csurgói KK
08.17. Csurgói KK – Balatonfüredi KSE
08.20. USDK Dunkerque (francia) – Csurgói KK
08.23. MRK Krka (szlovén) – Csurgói KK
08.30. Csurgói KK – RK Varazdin (horvát)

Játékosmozgás 

Érkezők: Vladan Matics (vezetőedző, Metaloplastika Sabac), Kiss Bence (irányító, CYEB-Budakalász), Marko Majstorovic (balszélső, Krka), Vojislav Brajovics (jobbátlövő, Metaloplastika Sabac). 

Kölcsönbe érkező: Fekete Gellért (beálló, OTP Bank-Pick Szeged). 

Távozók: Baranyai Norbert (vezetőedző, Csurgó – utánpótlás szakmai vezetője), Borsos Tamás (balátlövő, Carbonex-Komló), Gebhardt Ádám (jobbszélső, ?), Bruno Vili-Zobec (jobbátlövő, ?), Mladen Krsmancsics (irányító, ?), Tomislav Spruk (balszélső, ?).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában