Somogy vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság

2024.08.24. 21:21

Bunovácz Adrián hármat vágott Kéthelyen

A Balatonszabadi és a Böhönye nem boldogult egymással, míg a Somogyjád már 4–0-ra ment Kéthelyen, a hazaiak azonban az utolsó percekben „kozmetikáztak” a végeredményen. A házigazda kéthelyiek csere nélkül álltak fel, így a már a 63. életévét taposó Fekete László végig játszotta a mérkőzést.

Fenyő Gábor

A Balatonszabadi a Böhönyét, a Kéthely a Somogyjádot fogadta

Fotó: Németh András

A harmadik forduló szombati eredményei

Balatonszabadi–Böhönye 0–0
Balatonszabadi. Vezette: Babos Cs.
Balatonszabadi: Horváth M. – Jónás P., Bárány Á., Ükös P., Erdős S., Bene Á., Keszler Á., Csele L. (Dávid G. a 80. percben), Csele K., Horváth B. (Kiss E. a 33. percben), Szakálas Á.
Böhönye: Budai R. – Garai Balázs, Csizmadia T., Farkas Cs., Kiss B., Prokli G., Kocsis Z. (Sámóczi A. a 84. percben), Farkas R. (Márton R. a 72. percben), Gőbölös B., Garai Bence, Márton R.


Kéthely–Somogyjád 2–4 (0–1)
Kéthely. Vezette: Ballér L.
Kéthely: Jagadics Z. – Nikula Zs., Hegedűs K., Orsós P., Fekete L., Csegzi Zs., Géczi D., Török R., Török Á., Huszár Á., Fenusz T.
Somogyjád: Zarka Á. – Bunovácz A., Brunner A., Horváth M., Kurucz T. (Horváth Á. a 78. percben), Molnár R. (Hermann P. a 35. percben), Teruzzi L. (Gombos Z. a 71. percben), Végh K., Szabó M., Giener Z. (Horváth E. a 63. percben), Cser D.
Gólszerzők: Huszár Á. (a 83. percben), Török Á. (a 89. percben), illetve Bunovácz A. 3 (a 30. percben, a 47. percben és a 67. percben), Kurucz T. (a 75. percben).

 

A Mezőcsokonya–Segesd, a Somogyvár–Lengyeltóti, a Berzence–Öreglak, a Buzsák–Kiskorpád, a Balatonföldvár–Nágocs és a Balatonszemes–Zamárdi mérkőzést vasárnap 17 órakor játsszák.

MESTERLÖVÉSZEK 
A góllövőlista állása: 1–2. (holtversenyben) Piukovics Kristóf (Somogyvár) és Bunovácz Adrián (Kéthely) 4–4 gól; 3. Ükös Patrik (Balatonszabadi) 3 gól; 4–8. (holtversenyben) Borsi László Bálint (Buzsák), Szabó Dominik (Buzsák), Farkas Tamás (Böhönye), Valkó Tibor Balázs (Öreglak), Szenyéri Richárd (Lengyeltóti) és Madeira-Lopes Carlos Alberto (Mezőcsokonya) 2–2 gól. Összesen 31-en találtak be egyszer a kapuba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában