Tenisz

2024.08.27. 11:44

Egy verseny, ahol mindenki győztes

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén, 2024. szeptember 14-én, szombaton ismét megrendezik a Forintos László Tehetséggondozó Tenisz Emlékversenyt a keszthelyi Helikon Tenisz Clubban. Az esemény fővédnöke a kétszeres Grand Slam-győztes Taróczy Balázs, aki éppen ezeken a keszthelyi pályákon érte el első sikereit.

Sonline.hu

A verseny célja Forintos László emléke, szellemisége előtti tisztelgés: a gyermek és ifjúsági sport népszerűsítése, és versenylehetőség biztosítása a fiatal tehetségek számára. Tavalyhoz hasonlóan ezúttal is a 7-14 év közötti teniszpalántákat várják a versenyre, akik a keszthelyi Helikon Tenisz Club négy salakos pályáján játszhatnak majd a serlegekért, érmekért. Ennek a versenynek azonban – a névadó szellemiségét megőrizve – nem a másik legyőzése a lényege, hanem sokkal inkább a családias hangulat, és a sportbaráti légkör. Éppen ezért nincs nevezési díj, és egyetlen teniszpalánta sem távozik majd üres kézzel – ezt garantálják a szervezők, vagyis a Forintos család, a Keszthelyi Helikon Tenisz Club, és Keszthely Város Önkormányzata. 

Nevezni augusztus 30-ig lehet a versenyző nevének, életkorának és elérhetőségének megadásával a [email protected] email címre küldött levéllel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában