Előbb Major, majd Bodor vette be a kaput

2024.08.30. 12:00

Otthon is tudott nyerni a BFC Siófok együttese

Az NB III. Dél-Nyugati csoportjában érdekelt, Mészáros József vezette BFC Siófok alakulata újabb győzelmet könyvelhetett el; ezúttal a Bonyhád Völgység LC együttesét verték hazai pályán 2–0-ra.

Fenyő Gábor

Fotó: Németh András

A 30. percben a siófokiak gólfelelőse, Major Szabolcs talált a kapuba, négy perccel később pedig Bodor Zoltán duplázta meg az előnyt, s egyben állította be a végeredményt.

BFC Siófok
Otthon nyert a BFC Siófok
Fotó: Németh András


– Az első 20 percben nem igazán voltunk frissek. Fáradtan mozogtunk; talán kicsit többet edzettünk a kelleténél... Utána aztán magunkra találtunk, s onnantól kezdve egyértelmű volt a játék képe. Végig mi diktáltuk a tempót, a mi akaratunk érvényesült a pályán. A második játékrészben is megvoltak a helyzeteink – közte két ezerszázalékos is –, de több gólt már nem tudtunk szerezni, így maradt a 2–0 – mondta Mészáros József, a BFC Siófok mestere a szerda esti találkozó után.

A BFC Siófok újabb győzelmével megint két helyet lépett előre a bajnoki tabellán, s nyolc szerzett pontjával már a hetedik helyen található. A hétvégén, vasárnap 16 órakor a siófokiak az eddig egyetlen pontot gyűjtött FC Dunaföldvár vendégei lesznek. Márpedig ha egyszer egy üzlet beindul...

BFC Siófok–Bonyhád Völgység LC 2–0 (0–0)
Siófok, városi stadion, 550 néző. Vezette: Horváth P. (Burján I., Jakab B.).
BFC Siófok: Hutvágner G. – Horváth A., Maka A. (Saja A. a szünetben), Major Sz., Bodor Z. (Mácsik D. a 73. percben), Polényi G., Pécseli Sz. (Szaka A. a 83. percben), Papp M., Králik P., Nimsz Á. (Németh B. a 81. percben), Balogh B. (Mayer M. a 83. percben). Vezetőedző: Mészáros József.
Bonyhád Völgység LC: Ipacs P. – Hompót D. (Grósz B. a 69. percben), Ladányi V., Bozóki M., Sásdi A. (Bajnovics M. a 78. percben), Márkvárt P., Babulják M. (Friedszám Z. a 61. percben), Pál M., Ladányi P. (Gulyás M. a 61. percben), Kugler K., Pintér M. (Lerch M. a szünetben). Vezetőedző: Sárai György.
Gólszerzők: Major Sz. (a 30. percben), Bodor Z. (a 34. percben).
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában