Teke

2 órája

A második fordulóval kezdjük a bajnokságot

A férfiteke Szuperliga első fordulójában a bajnokság egyik favoritjának, a Zalaegerszegnek az otthonában lépett volna pályára az Investment Közutasok Kaposvári TK I., ám a pálya meghibásodása miatt elmaradt a találkozó. Ezúttal sem lesz sokkal könnyebb dolguk, hiszen az előző szezon aranyérmese, a Szeged érkezik hozzájuk. A találkozó szombaton, 14 órakor kezdődik.

A Szeged az első játéknapon magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Szanki OBSE ellen. Több kiváló teljesítményt is felvonultattak, hiszen Karsai László 675, Szél Tibor 673, míg Somodi Károly 635 fát gurított, de Bíró Patrik is átlépte a hatszázas határt, azaz nem lesz könnyű dolga a szombati hazai rangadón a somogyiaknak. 
Ezt erősítette meg az együttes vezetőedzője, ifjabb Horváth László is. 

– Alaposan bekezdett a bajnokságban az aktuális ellenfelünk – fogalmazott. – A nyáron felújították a pályájukat, mely a jelek szerint nagyon eredményes lett. Olyan szintet hoztak, amire nagyon nehéz felkészülni. Sajnos a mi meccsünk elmaradt, így nem tudjuk, mire vagyunk képesek éles körülmények között. 

– Természetesen nem feltartott kézzel állunk majd dobóállásba, a legjobbunkat akarjuk nyújtani, s szeretnénk megismételni az előző szezon bravúrját, de nehéz dolgunk lesz – emelte ki ifjabb Horváth László
Az Investment Közutasok Kaposvári TK II. az Ad Flexum TKE társulatát látja vendégül szombaton, 10 órától. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában