RÖPLABDA BAJNOKOK LIGÁJA, FÉRFIAK

2024.09.24. 16:40

Foghíjas társaság várja a visszavágót

Szerdán 18 órakor játsszák Ausztriában, Innsbruckban a Hypo Tirol–Fino Kaposvár Bajnokok Ligája selejtezőjének a visszavágóját.

Fenyő Gábor

Nincs mit szépíteni a dolgokon; nagyon nehéz feladat vár a somogyiakra Innsbruckban. Az első felvonást az osztrákok nyerték a Kaposvár Arénában meggyőző játékkal 3–0-ra, ráadásul igencsak foghíjas csapat kelt útra kedden hajnali hat órakor.
– A kínai átló még mindig nem érkezett meg Kaposvárra, a nyáron újra megsérült kubai Quevedo Hernandez Hermesre pedig még hosszú hetekig nem számíthatunk. Hozzájuk csatlakozott Hubicska Patrik, aki tüszös mandula-gyulladással bajlódik, és az orosz Stepan Novoselov. Utóbbi két játékos – s reményeink szerint az új kínai röplabdázó(nk) is – már játszani fog az október 6-án, vasárnap 16 órakor esedékes bajnoki nyitányon, amikor is a Vidux-Szegedi RSE lesz majd az ellenfelünk a Kaposvár Arénában – mondta Vig Attila, a Fino Kaposvár elnöke.
A tervek szerint a Fino társulata vonattal utazott volna Innsbruckba, ám ezt a lehetőséget elvetették az árvízhelyzet miatt. Így két kisbusszal vágtak neki a tiroli túrának a kaposváriak.
Az utazó keret: Magyar Bálint, Kalmár Ákos, Bögöly Gábor, Iván Bence, BoldizsárPéter Andor, Martin Djordjevics (francia), Feliciano Jorge Bruno (brazil), Laczó Bálint, Csordás Bertalan és Hemmert Alex Miklós.
A párharc győztese várhatja a folytatást a Bajnokok Ligája (következő) selejtező körében, míg a vesztes automatikusan átkerül a második számú európai kupasorozatba, a CEV Kupába. Jelen állás szerint már az is hatalmas bravúr lenne, ha a Szlobodan Prakljacsics, Demeter András György edződuó irányította Fino Kaposvár netán szettet tudni lopni Ausztriában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában