Kézilabda

2024.09.09. 13:14

Megalázó hazai vereséggel kezdte a szezont a szebb időket is megélő Siófok KC

Ahogyan a XIII. alkalommal megrendezett Instromet Siófok Kupán – ahol utolsó lett a házigazda SKC – úgy a bajnoki rajt alkalmával sem mutatott túlságosan pozitív összképet a másodosztályú kézilabda-bajnokság 'E' jelű csoportjában érdekelt Siófok KC, mely nagyarányú, tizenhatgólos vereséget szenvedett a PTE-PEAC - SIPO elleni szezonnyitón.

Fotó: NemA

Siófok KC–PTE PEAC - SIPO 21–37 (6–14)
Siófok, Kiss Szilárd Sportcsarnok 150 néző; V.: Ihász B., Pápai P.
Siófok: Böőr, Kovács V. (kapusok) – Lozsi 2, Bálind, Sólyom, Posta C. 1, Tóth Ficsor N. 2, Deme 4, Tóth Ficsor Zs. 2, Koósz 4, Bakonyi, Koósz F. 1, Póczik, Posta L. 4, Jócsik, Erdélyi. Vezetőedző: Pap Ádám.
Kiállítás: 6, ill. 10 perc.
Hétméteres: 2/1, ill. 3/2.

Online jegyzőkönyv ITT. 

– Meghatározó játékosok távoztak a nyáron, így két éven belül másodszor is új csapatot kell építenünk – fogalmazott a PTE-PEAC - SIPO elleni gyenge kezdés után Pap Ádám, a Siófok KC vezetőedzője. – Roppant fiatal a keretünk, mindössze két felnőtt korú játékosunk van. A PEAC ellen rengeteg hibával kézilabdáztunk, sok esetben támadásban passzivitást mutattunk az ellenfél kapujára. Voltak periódusok, amikor felvettük a tempót és kialakult egy egészséges, küzdős adok-kapok az eredmény alakulásától függetlenül. Sokat kell még tanulnunk, hosszú út áll előttünk, de bízom a jobb folytatásban. A csapat hozáállására nem lehet panasz, a játékosok tanulni akarnak, így minden okom megvan arra, hogy bizakodó legyek. 

Folytatás szeptember 15-én, vasárnap 16.00 órakor a megyei rivális Nagyatádi RKC SE otthonában.

További sporttal kapcsolatos hírek és témák

A végjátékban Füstös Ádám bravúrja döntött

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában