Labdarúgó NB III.

1 órája

Az újonchoz utazik a Rákóczi FC

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Dél-Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, vasárnap 16.00 órakor a Bonyhádi VLC otthonában lép pályára a Kaposvári Rákóczi FC.

Klein Péter Nándor

Fotó: Lang Róbert

A MOL Magyar Kupából való kiesést követően már csak a bajnokságra fókuszálnak a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói, akik a hosszabbítást követően, tizenegyespárbajban maradtak alul a szintén NB III.-as Tiszaföldvár ellen.
– Elkeserített minket a kupából való kiesés, hiszen mindent beleadtunk a meccsen – mondta Nicoló Mazzonetto, a Kaposvári Rákóczi FC támadója. – Nagyon iramos és fizikális találkozó volt, de úgy gondolom, hogy túltettük magunkat ezen a meccsen és már a következőre koncentrálunk.

Nicoló Mazzonetto, Rákóczi FC
Nicoló Mazzonetto bízik a Rákóczi FC bonyhádi sikerében Fotó: Lang Róbert

A következő mérkőzés papíron könnyebbnek ígérkezik a kaposváriak számára ugyanis a Tolna vármegyei első osztályból feljutó Bonyhád VLC otthonában lépnek pályára. Aktuális ellenfelük a tabella kilencedik helyét foglalják el kilenc ponttal, míg a Rákóczi FC a harmadik pozíciót foglalja el.
– Azt gondolom, nem szabad lenézni az ellenfelet, de szeretnénk elhozni a három pontot – véli Nicoló Mazzonetto. – Ha ugyanolyan magabiztosan játszunk, mint az előző meccseken, akkor nem lehet gond. Az újonc Bonyhádot lelkes, fiatal labdarúgók alkotják, szóval nem várok könnyű meccset, mivel mindent megfognak tenni azért, hogy pontot szerezzenek ellenünk.

Egyre több lehetőséget kap a Rákócziban

A Ferencváros második csapatától érkezett támadó már a második idényét kezdte meg Kaposváron, ahol egyre több lehetőséget kap. A szakmai stáb bizalmát a Magyar Kupában három, míg a bajnokságban egy góllal hálálta meg eddig.
– Egyre több lehetőséget kapok, aminek örülök és próbálok élni vele, hogy segíteni tudjam a csapatot. Az öltözőben remek közösség alakult ki, emiatt is nagyon jól érzem magam Kaposváron – tette hozzá a ferencvárosi nevelésű támadó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában