Labdarúgás

2024.09.09. 08:48

Az utolsó percben lőtte a győztes gólt a Siófok a Pécsnek

Az NB III. Dél-Nyugati csoportjában a 7. fordulóban vasárnap este a BFC Siófok csapata a Pécsi MFC együttesét fogadta. A korábbi fordulókban az ötödik pécsiek 12 pontot gyűjtöttek; hárommal többet, mint a 11. Siófok.

Fenyő Gábor

Két hete a MOL Magya Kupa keretében Somogysárdon lépett fel a pécsi együttes, és fölényes, 9–1 arányú győzelmet aratott. A siófokiak alaposan revansot vettek. Már-már úgy tűnt, hogy a két csapat nem boldogul egymással, amikor Mayer Máté egyetlen perccel a rendes játékidő letelte előtt bevette a baranyaiak kapuját.

Győzelmével a BFC Siófok pontszámban beérte a Pécsi MFC-t, s felzárkózott mögé a hatodik helyre.

BFC Siófok–Pécsi MFC 1–0 (0–0)
Siófok, városi stadion. Vezette: Muhari G. (Baghy Cs., Vad A.).

BFC Siófok: Hutvágner G. – Németh B. (Bíró R. a 73. percben), Mayer M. (Maka A. a 90 + 2. percben), Horváth A., Major Sz. (Bodor Z. a 73. percben), Polényi G.,Pécseli Sz., Papp M., Králik P., Nimsz Á. (Saja A. a 73. percben), Balogh B. (Mácsik D. a 83. percben). Vezetőedző: Mészáros József.
Pécsi MFC: Helesfay D. – Tóth Z. (Daru B. a 20. percben), Wirth D., Bor D., Ócsai M. (Morvai Á. a 77. percben), Rabatin R., Füredi Sz., K. Ikonomou, Szalánszki G. (Vas B. az 57. percben), Sági M., Fejős Á. (Hegedűs M. a 77. percben). Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerző: Mayer M. (a 89. percben).
Sárga lap: Králik P. (a 18. percben), Hutvágner G. (a 86. percben), illetve Szalánszki G. (a 41. percben), Füredi Sz. (a 46. percben), Bor D. (a 75. percben).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában