Kosárlabda

2 órája

A fordulás után felőrölte ellenfelét a Kaposvári KK

A TF-Budapest után a HÜBNER Nyíregyháza BS sem tudta megnehezíteni a Kometa Kaposvári KK dolgát. Bransilav Dzunic együttese az első félidőben magabiztos játékot mutatott, majd a fordulás után rövidesen le is zárta a bajnoki pontokra irányuló kérdést.

A 2. fordulóben még nem lehetett ott a pályán Völgyi Marcell, Puska Bence viszont visszatért kisebb lábsérülést követően. A találkozót nem kezdte jól a Kaposvár, így Branislav Dzunic viszonylag gyorsan időt kért és rendet rakott a fejekben, ami után egy 13–0-ás hazai rohanást láthattak a szurkolók. Tíz perc után hét, a nagyszünetben pedig már tizenkét pontos volt a somogyi előny (49–37).

A fordulás után aztán Darrion Trammel vezérletével gyorsan el is döntötte a találkozót a Kaposvár, így a záró negyed már csak formalitás volt, melyben harminc pont fölé kúszott a különbség.


Kometa Kaposvári KK–HÜBNER Nyíregyháza BS 99–68 (29–22, 20–15, 29–19, 21–12)
Kaposvár Aréna 800 néző, V: Szalai Zs. Benedek Z., Szecsődi R.
Kaposvár: Trammell 21/6, Paár 14/3, Markovic 15/6, Antalics 8, Kis R. 2. Csere: Szőke B. 7/3, Bogdán B. 12, Kocsis 10/3, Puska 7/3, Rosic, Fehérvári 3/3, Hajduk. Vezetőedző: Branislav Dzunic.
Nyíregyháza: Locure 13/6, Nagy S. 12/12, Bonifert 18/9, Magyari 5/3, Komma 11. Csere: Végső, Tarján 9, Hibján, Glatz. Vezetőedző: Merim Mehmedovic.


Branislav Dzunic: – Az energiát, amivel szerettünk volna játszani, azt odatettük a pályán. A szurkolói faktor ennek a fiatal csapatnak nagyon fontos. Mind a két meccsen lehetett mondani, hogy magabiztos és teljesen megérdemelten nyertünk. Ennek ellenére vannak hibák, amiket nem szabad elkövetnünk a későbbiekben. Gondolok itt elsősorban a lepattanózásra. Már a második meccs, amikor ezt nem kontrolláltuk. Más részről az elsőtől az utolsó játékosig teljesen rendben volt az energiánk. Szeretnék gratulálni a fiúknak. Jó játékkal nyertünk egy rangadót.

A 3. fordulóban idegenben szólítják pályára a Kaposvárt, méghozzá Miskolcon, a MEAFC-Peka Bau gárdája ellen október 11-én 17.00 órakor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában