Röplabda

3 órája

A KNRC a Balatonfüred ellen kezdi az új szezont

Röplabda Pénteken kilenc klub részvételével elrajtol a magyar élvonalbeli női kézilabda-bajnokság (Extraliga) 2024/25-ös kiírása. A Kaposvári Női Röplabda Klub (KNRC) az első játéknapon a Szent Benedek Balatonfüred Röplabda Akadémia (SZBRA) gárdáját fogadja a Kaposvár Arénában. A rajt előtt pár nappal Nagy-Hegyesi Réka összegezte az előszezont.

Sonline.hu

Fotó: Jani_Martin

– Azt gondolom szuperül fel lett építve ez az alapozó időszak, ennek köszönhetően úgy érzem, jó formában vagyok és készen állok a kezdésre – fogalmazott a Szegedi RA együttesétől szerződtetett liberó, aki az új környezetről és a városról is beszélt – Alapvetően egy nyugodt kis városnak tartom Kaposvárt, hiába lakok a belvárosban, még sincs akkora nyüzsgés állandóan mint Szegeden, és ez gyakran nekem is segít kicsit lenyugodni az edzések között. Sajnos még annyi helyet nem fedeztem fel ebben a rövid időszakban, de a kedvenc kávézóimat és éttermeimet kezdem megtalálni.

KNRC–SZBRA
Időpont: Péntek 18.00 óra
Helyszín: Kaposvár Aréna

A mindössze 18 esztendős tehetség a beilleszkedésről, a csapatról és a bajnoki rajtról is beszélt a KNRC hivatalos felületein.

– Őszintén szólva kicsit aggódtam hogy fog menni a beilleszkedés így, hogy én vagyok az egyik legfiatalabb, de szerencsére pozitívan csalódtam. Egyre közelebb kerülünk a lányokkal egymáshoz, fokozatosan oldódik a légkör, szerintem már ebben az első pár hónapban teljesen össze fog kovácsolódni a társaság. A fogadásban szeretnék mindenképp egy stabilitást hozni és ezzel levenni egy kis terhet a szélső ütőkről. Remélem, hogy sikeresen fogjuk betörni az Extraliga kapuját a nyitómeccsen és élni fogunk a kínálkozó lehetőségekkel – zárta értékelőjét Nagy-Hegyesi Réka.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában