Férfi Kézilabda NB1

2 órája

Csurgón szenvedett meglepetésvereséget a Szeged

A magyar BL-csapat vagyis a Szeged nagy meglepetésre 32–27-re kikapott a Csurgói Kézilabda Klub otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Sonline.hu

Fotó: Csurgói KK

Az aalborgi BL-találkozó után a Szeged nem tért haza, hanem Zamárdiban készült a Csurgó elleni mérkőzésre. Esélyeshez méltó játékkal kezdett a Szeged és bő tíz perc után háromgólos előnyt épített ki, írj az NSO. Ezt követően a Csurgó feléledt és hét perc alatt hét gólt is szerzett, míg egyet sem engedett a vendégeknek. A hosszú szegedi gólcsendet Jérémy Toto törte meg, de meglepetésre a vendégek nem tudtak két-három gólnál közelebb férkőzni.

A második játékrész közepén már hat góllal is ment Vladan Matics vezetőedző csapata, a szegediek nem találták a ritmust ennek eredményeképpen 32–27-re kikaptak. A hazaiak csapategységét jól mutatja, hogy két mezőnyjátékoson kívül mindenki betalált, a legeredményesebb Aleksa Tufegdzic volt hat góllal. A Szeged legjobbja a szintén hat gólig jutó Sebastian Frimmel volt. 

A somogyiak legutóbb 2020 novemberében nyertek a Szeged ellen.

Embert próbáló időszakban van Csurgó, a sorsolás ugyanis úgy alakult, hogy előbb a Veszprém ellen léptek a parkettre, most pedig Szegedet fogadták az otthonukban, ezúttal sikerre vitték a játszmát.

KÉZILABDA FÉRFI NB I

Csurgói KK–OTP Bank-Pick Szeged 32–27 (15–12)
 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában