Helyi sport

2 órája

Egy pont maradt Kaposváron: a cseh Kveta Grabovskát Tsvetanova Andrea Borislavova váltotta

A francia Vincent Lacombe által irányított házigazda Kaposvári Női RC csapata – amelyben a napokban igazolt Tsvetanova Andrea Borislavova váltotta a feladó posztján a cseh Kveta Grabovskát – az első két elveszített játszma után sem roppant össze.

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

Sikerült egyenlíteni, ám ez láthatóan felőrölte a maradék erejüket, így a vendég nyírségieknek már könnyű dolga volt az utolsó, mindent eldöntő ötödik rövidített játszmában.

Az újonnan érkezett feladó, Tsvetanova Andrea Borislavova  nem tudott győztes csapatban bemutatkozni, de legalább egy pont itthon maradt Kaposváron a több mint két órás csata után. A mérkőzés pontkirálynője a házigazdák kanadai légiósa, Thana Fayad volt 27 szerzett ponttal.

A folytatásban november első napján a bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes Bp. Vasas-Óbuda vendége lesz a Kaposvár Női RC együttese.

 

Kaposvári Női RC–Fatum-Nyíregyháza 2–3 (–23, –18, 27, 24, –5)

Kaposvér Aréna, 550 néző. Vezette: Tillmann, Kiss Z.

Kaposvári Női RC: Kotormán (1), Fayad (27), Jovanovics (2), Kojundzic (19), Pezelj (11), Szerényi (5). Csere: Nagy-Hegyesi (liberó), Tsvetanova (2), Godó (5), Horváth L. (4). Vezetőedző: Vincent Lacombe. Másodedző: Szabó Dávid.

Fatum-Nyíregyháza: Skoric (19), Lászlop (7), Calkins (22), Antivero (25), Pintér A. (7), Zaborowska (6). Csere: Tóth F. (liberó), Kump (6), Farkas G. (–). Vezetőedző: Adrian Chylinski. Edző: Pamspuch Csaba.

Fenyő Gábor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában