Utánpótlás röplabda

3 órája

Kétszer nyertek, majd négyszer kikaptak

Túl van a bajnoki alapszakasz második körén (harmadik és negyedik forduló) a Fino Kaposvár serdülő (U17) és mini (U13) csapatai is. A közös mérlegük két győzelem és négy vereség.

Fenyő Gábor

Serdülők (U17)

Kecskeméten szólították pályára a Zarka Péter és Fenyő Balázs edződuó vezényelte I. osztályú serdülőket. Bemutatkozásként 70 perc alatt kikaptak a házigazda Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémia „A”csapatától – a harmadik, utolsó játszma csak hosszabbítás után dőlt el –, majd mindjárt utána 78 perc alatt legyőzték négy játszmában a GLP Nyíregyháza együttesét.

Eredmények: 
Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémia „A”–Fino Kaposvár 3–0 (22, 17, 26)
Fino Kaposvár–GLP Nyíregyháza 3–1 (22, –16, 10, 15)

A Fino Kaposvár I. osztályú serdülő (U17-es) csapata: Kosaras Bence (csapatkapitány), Kosaras Botond, Horváth Dávid, Kránitz Dénes, Sárközi Dávid, Patkás Mátyás Péter, Kis Levente, Hervai Bence Tibor, Bank Bence Gábriel, Németh Zalán (liberó), az edzőik Zarka Péter és Fenyő Balázs.
A serdülők 10 ponttal a harmadikak.


Minik (U13)

Dágon volt érdekelt az Inczeffy Zsombor irányította I. osztályú mini „A” csapat. Az első fellépésükön négy, a következőn pedig három szettben maradtak alul. A Kunhegyes ESE elleni derbi kerek 70, míg a házigazda Dág KSE elleni találkozó 51 perig tartott.

Eredmények
Kunhegyes ESE–Fino Kaposvár „A” 3–1 (23, –20, 21, 11)
Dág KSE–Fino Kaposvár „A” 3–0 (10, 15, 17)

A Fino Kaposvár „A” I. osztályú mini (U13-as) csapata: Patkás Miksa Balázs (csapatkapitány), Németh Ábel, Bencs Áron Ferenc, Hegedűs Máté Aurél, Szabó Szabolcs, Oláh Barnabás, Fülöp Márk Tibor, Ishaku Levi Judah, Zvolenszki Péter Csaba, az edzőjük Inczeffy Zsombor.

Az I. osztályú mini „A” csapat 6 ponttal a hatodik.


Kaposváron a Kodály Zoltán Központi Általános Iskola tornacsarnokában lépett pályára a Varga Péter dirigálta II. osztályú mini „B” együttes, amely 55 perc alatt 2–1 arányban alulmaradt a Viadukt SE-vel szemben. Mivel a Bp. Testnevelési Egyetem SE nem érkezett meg időben, ezt a meccset játék nélkül 3–0-ra igazolták a kaposváriak a javára.

Eredmények:
Viadukt SE–Fino Kaposvár „B” 2–1 (14, –12, 19)
Fino Kaposvár „B”–Bp. Testnevelési Egyetem SE 3–0 – játék nélkül

A Fino Kaposvár „B” II. osztályú mini (U13-as) csapata: Fáth Barnabás (csapatkapitány), LaczóMarcell, Gelencsér Zétény, Romvári Márton György, Sándor Hunor, Udvaros Viktor, Haller Csanád, Pavlényi Gergely Károly, Papp Márk Benjámin, az edzőjük Varga Péter.
A II. osztályú mini „B” csapat 6 ponttal az ötödik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában