Kosárlabda

19 órája

Megőrizné veretlenségét idegenben is a Kaposvári KK

Miskolcon játssza első idegenbeli meccsét a Kometa Kaposvári KK, az NB I. B Csoport alapszakaszának harmadik fordulójában. A szezonban először vendégeskednek a kaposváriak, akik október 11-én a MEAFC-Peka Bau otthonában lépnek pályára pénteken 17 órakor.

A somogyiak következő ellenfele eddig nyeretlenül várja a következő fordulót. A nyitányban a Fót ellen szenvedett egypontos vereséget, legutóbb pedig a Vasas Akadémia verte meg a Miskolcot magabiztosan.

A Kaposvár – ellenfelével szemben – veretlenül készül a Miskolc elleni találkozóra, ahol azonban hiányzó játékossal is számol, hiszen Branislav Dzunic gárdájából biztosan nem lép még pályára a sérült Völgyi Marcell.

– Nehéz meccsre számítok, mivel hosszú út vár a csapatra, és elég kellemetlen csapat a Miskolc, de felkészültünk a találkozóra – nyilatkozta Antalics Dániel a klub weboldalán. – Győzni szeretnénk. A siker kulcsa mindenképpen a védekezés lehet. Továbbá ugyanúgy ahogy az első meccseken fontos, hogy nagy energiával kosarazzunk továbbra is – emelte ki a 19 éves magasember.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban, az összecsapást követően pedig az U21-es csapat is pályára lép 19 óra 15 perckor az utánpótlás bajnokság harmadik fordulójában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában